Η Εταιρεία

Η CASADENT Α.Ε. είναι μία από τις πλέον παλαιότερες και έμπειρες εταιρείες στο χώρο των οδοντιατρικών μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών.

Από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής CASTELLINI προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο κατά την αξιολόγηση των αναγκών όσο κατά την εγκατάσταση και το service.
Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί πιστοποιούν τις γνώσεις τους συμμετέχοντας σε κάθε σεμινάριο που οργανώνει η Castellini σε ειδικούς χώρους στο εργοστάσιο της στην Ιταλία.

Εκτός από την παραπάνω συνεργασία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σημαντικών ξένων εταιρειών, έτσι ώστε να της αναθέτουν την αποκλειστική πώληση και υποστήριξη των προϊόντων τους, όπως την Γαλλική Visiodent για συστήματα ψηφιακής ακτινογραφίας, την Ιταλική με πάνω από 600 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή οδοντιατρικών εργαλείων, την Ιταλική Astra με τεράστια ποικιλία σε εργαλειοθήκες και την επίσης Ιταλική Mocom πρωτοπόρα στο χώρο της αποστείρωσης.

Καινοτόμος στην παρουσίαση νέων προϊόντων και υλικών προωθεί τα προϊόντα της Ιtena (Γαλλία) στην ελληνική αγορά που αποτελεί ερευνητικό κέντρο οδοντιατρικών εφαρμογών.

Παράλληλα, θεσπίζοντας υψηλά standards στα προϊόντα που προσφέρει αναζητώντας αξιόπιστους συνεργάτες κυρίως στην Ευρωπαϊκή αγορά, προωθεί προϊόντα των εταιρειών Coltene-Whaledent(Ελβετία),  Voco (Γερμανία), Euronda (Ιταλία), Anios Dentasept (Γαλλία), MGF (Ιταλία), Satelec (Γαλλία), Medex (Γαλλία), Tau-Steril (Ιταλία), Cattani (Ιταλία), Durr-Dental (Γερμανία), Ionyx (Γαλλία), Hannox (Ταϊβάν).

Οι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, με γνώση και εμπειρία, να σας πληροφορήσουν και ενημερώσουν για την χρήση και χρησιμότητα των μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών που φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε άμεσα και στις καλύτερες τιμές.

Επιδιώκουμε σχέσεις ζωής και για αυτό στηρίζουμε με προωθητικές ενέργειες και χορηγίες την Οδοντιατρική Σχολή και είμαστε στο πλευρό κάθε νέου ή έμπειρου οδοντιάτρου με έργα και όχι λόγια!| |
        Στις τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
            Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Φωκίδος 47, 115 27 - Γουδή - Τηλ. 210.38.39.253
©2013 Casadent A.E.